3

reizen en vakanties bij

1

reisorganisatie

Sorteer op:

Kerstreis

 
vanaf € 99
incl. heen/terugreis


Kerstmarkten 2 dagen Keulen en Düsseldorf

 Kerstreis      2 dagen

  Duitsland - Duitsland

Een heerlijk weekend kerstshoppen in de twee grootste steden in het Duitse Rijnland. We beginnen deze reis met een bezoek aan de Domstad Keulen. De kerstmarkt aan de voet van de dom trek al jaren ... bezoekers uit binnen- en buitenland. Ook Düsseldorf staat tijdens deze reis op het programma. Breng een bezoek aan de Altstadt of slenter of de kerstmarkt aan de Köningsallee. Wacht niet langer en boek deze fantastische kerstmarktreis naar de twee Rijngiganten.
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 599
incl. heen/terugreis


Single Kerstreis 8 dagen Verona en Venetië

 Kerstreis      8 dagen

  Italië - Italië - Montecatini Terme,Venetië,Verona,Abano Terme

De Italiaanse regio Veneto kan het best omschreven worden als ‘Italië in het klein’ Ingeklemd tussen de Dolomieten en de Po-vlakte, het Gardameer en de Adriatische Zee, vindt u een bonte verzameling ... van alles wat Italië zo mooi maakt: de schitterende natuur van de uitlopers van de Dolomieten en de overweldigende cultuur in de steden Verona, Treviso en Padova. Uiteraard kunt u een bezoek brengen aan de stad in het water: Venetië!
Meer informatie
Toon meer

vanaf € 259
incl. heen/terugreis


Kerstmarkten 4 dagen Rouen en Parijs

 Kerstreis      4 dagen

  Frankrijk - Frankrijk - Parijs

Joyeux Noël - Vrolijk kerstfeest! Deze klanken zult u veel horen tijdens deze reis. Kerst in Frankrijk is altijd feest en dat zult u zeker ervaren wanneer u het middeleeuwse Rouen en de wereldstad ... Parijs bezoekt. Het prachtige historische centrum van Rouen biedt een en al gezelligheid en dompelt zich volledig in kerstsfeer. Tussen de talloze beroemde bezienswaardigheden die Parijs rijk is, vindt u ook hier die knusse kerstsfeer op de diverse kerstmarkten verspreid over de stad. Een bezoek aan he
Meer informatie
Toon meer

Home | Reizen en vakanties | Reisorganisaties | Over ons | Reisorganisatie inschrijven | Contact